Joulukuusi LED Outdoor

Joulukuusi LED Outdoor

Valoamattomien, kirkkaiden ja monien valaistusvaihtoehtojen lisäksi Alberta Spruce tarjoaa ainutlaatuisen LED Color Changing Technologyn. Tämä vaihtoehto tarjoaa 4 valaistusvaihtoehtoa, kaikki yhdeksi puuksi: 1) kirkas LED-valo, 2) moniväriset LED-valot, 3) vaihtelevat kirkkaasta monen ja 4) sammuu. The ...
PRODUCT DETAILS

Valoamattomien, kirkkaiden ja monien valaistusvaihtoehtojen lisäksi Alberta Spruce tarjoaa ainutlaatuisen LED Color Changing Technologyn. Tämä vaihtoehto tarjoaa 4 valaistusvaihtoehtoa, kaikki yhdeksi puuksi: 1) kirkas LED-valo, 2) moniväriset LED-valot, 3) vaihtelevat kirkkaasta monen ja 4) sammuu. Läpimurto on, että sama LED-valo muuttuu kirkkaasta valosta värilliseen valoon (keltainen, punainen, sininen tai vihreä) niin, että kaikki puun valot säilyvät loistavasti ja kirkkaina.

Alberta Spruce tarjoaa realistisia näköisiä Real-Feel ™ PE -neuloja ulkopuolelta ja klassisia PVC-neuloja sisäänpäin täydellisyyden puolesta. Puut ovat palonestoaineita ja haalistumista kestäviä materiaaleja, joten ne ovat ihastuttavia esityksiä kotiisi monien lomatuotteiden tullessa. Yksinomaiset Real Feel® -puikot, jotka on valmistettu 30% PE: stä, ovat samanlaisia ​​kuin todellinen ikivihreän lehtien väri ja rakenne.

Tuo suosikki joulukoristeet ja kuusikaa puuhun koko perheelle. Olipa hiekoitettu hopeakelloilla tai sinisillä nauhoilla, keinotekoiset joulukuusihimme luovat ihanaa lomailmapiiriä, jota kaikki rakastavat. Pidä hyvää joulua Alberta-kuusen kanssa.

Avainominaisuudet

Kaikki mallit:

5 vuoden lehvästö ja 2 vuoden kevyt takuu. Lisätietoja

Realistisen näköisen Real-Feel ™ PE -neulan yhdistelmä ulkoapäin ja klassiset PVC-neulat sisäpuolella täyteydestä

Lush puu rikas, vihreät oksat

Saranoitu oksat helppoa asennusta varten

Tulenkestävä materiaali

Mukana kestävä metalliteline

Esivalettu mallit:

Ainutlaatuiset kirkkaat ja moniväriset vaihtelevat LED-vaihtoehdot (LEDCM)

Worry-Free ™ UL® -hyväksytty valot

Ammatillisesti kireät valot piilottamaan johdot

Jos lamppu syttyy, muut lamput pysyvät valaistuina!

Sisältää lisälipeitä ja sulakkeita

Hot Tags: christmas tree led outdoor, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, ostaa, halpa, laadukas, myynti, ulkona keinotekoinen puita valoilla, ulkona led-joulukuusi
Liittyvät tuotteet

Tutkimus

Quzhou Hanyin lahja alkuperäislaitosten
Lisää: No.35 Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kiina
Tel:0570-4016861
Sähköposti: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Viestinnän
Bookmark us today!