Tavallisia lajeja

Havupuut

Songbo on havupuut Coniferopsida Sonko (Pinaceae) ja taxodiaceae (Taxodiaceae), Cupressaceae (Cupressaceae) ja Araucaria perhe (Araucariaceae) yhdessä. Joka Cupressaceae puita useimmat eivät toimi kolmio Tower-like, erittäin vähemmän ei niin joulukuusi käyttäen; Vaikka Nanyang Cedar jakso puita native Yu eteläisellä pallonpuoliskolla (sijaitsee eteläisen pallonpuoliskon Uudessa-Seelannissa ja Australiassa, paitsi), yleensä vain eteläisellä pallonpuoliskolla joulukuusi muut alueen hyvin kanssa vähemmän käyttää joulukuusi; Sonko ja Cedar jakso due Pine jakso on lajien määrä, mutta taxodiaceae enemmän kuin 10 kertaa, niin pine osa kasvien usein oli joulukuusi.


Pinaceae Abies

Pinaceae Abies (Abies) / yli 10 erilaista puiden käytetään joulukuuset maailmassa kuin kaikkien muiden lajien, koska kuusesta, kaunis, värien ja tuoksu ihana ja leaf leikata kun kuivaus ei ole helppoa lähteä, tulossa suosituin joulukuusi laji. KUUSEN (Abies alba, tunnetaan myös nimellä kuusi, lehtikuusi) katsotaan perinteinen joulukuusi.


Picea

Kuusen ja kuusen puita torni ja baari kova lähtee, joulukuusi pääasiallisia puulajeja. Joukossa Norja kuusi (Picea abies), helppo kasvattaa, alhainen hinta ja siksi hyvin yleinen joulukuusi laji.


Pinus

Pine kuuluu, kuten mänty, mänty, lycopodium ja joissain alueet valitaan joulukuusi. Kuin kuusien ja kuuset annostus on paljon pienempi.


Pari: Joulukuusi (joulukoriste)

Seuraava: Ei

Quzhou Hanyin lahja alkuperäislaitosten
Lisää: No.35 Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kiina
Tel:0570-4016861
Sähköposti: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Viestinnän
Bookmark us today!