Pe joulukuusi koristeluvaiheet


Pe joulukuusi on PE-materiaalin käyttö joululahjoille, uskollisuudelle ja paineelle kuin tavallinen PVCpe Joulukuusi on parempi, PE-lehdet tuottavat puita lähempänä puuta, kuluttajan suosikki, joulu asetettu koti- tai yrityksen ovien koristeluun, se on enemmän luokkaa.

Pe joulukuusi

Korkea: 2,1 m (voidaan räätälöidä)

Materiaali: PVC-lehti

Puujalat: rautajalat

Koristeet: Ei mitään

Valaistus: (valinnainen valo tai LED-valot)

Välittömästi jouluun, ja nyt tiellä jo näkee paljon yrityksiä on koristeltu pe pe joulukuusi sijoitettu ulos, punainen ja vihreä, kiiltävä erittäin mukava, joulu ei ole pieni symboli joulua, että Pe joulukuusi koristeet, jotka? Miten koristella pe joulukuusi? Seuraa Xiaobian ymmärtää seuraavaksi:

Joulu on nyt Kiinassa on myös erittäin suosittuja festivaaleja, PE Joulupuu joka päivä paljon kauppoja on sisustettu joulu, jota käytetään lähtemään ilmakehästä, ja tämä pe puu koska koristelu eri materiaaleja, vaikutus on erilainen , mutta koko koriste-askeleet tai melkein Katso kuinka koristella pe joulukuusi

Koristelu pe joulukuusi Vaihe yksi: ensimmäinen pe joulukuusi stent ulos korjata lehtien tukikehykseen, viimeistely kunkin kerroksen joulu lehdet, niin että lehtien laajentaminen. PE Joulukuusen koristeltu puu puu Vaihe kaksi: oksat ja lehdet vuonna joulupuu, tämä ei ole rajoitettu, miten asennettu heidän mieltymyksensä ulkoasu, yleisesti käytetty tapa ylempi ja alempi risti, ja sitten yksi kerrallaan oksat, varovainen ei liian siisti, Pidä vähän luonnollista asentoa puusta. PE Joulukuusi Koristeltu joulupuu Vaihe kolme: Seuraava voi alkaa järjestää jouluvalot, keskimääräinen asettelun valaistus on piste. Voidaan kerrostua pe-puun ympärille tai purkautua ylös ja alaspäin. Lopuksi, varovasti valitut korut riippuvat puusta. Jotta vältetään kuva on liian monimutkainen, on suositeltavaa olla valitsematta liian monia erilaisia koruja, valita saman värin tavaroista, koristeltu pe puu on odottamattomia tuloksia.

Xiaobian muistutus: joululampun asettelussa, älä laita liian monta merkkijonoa, on parempi, ettei yli 300W valoja, eli 100W valot eivät lukitse 3 merkkijonoa; 50 & #; W-valot eivät kytke 6 merkkijonoa, jotta poltettaisiin polttimoa. Jouluvalojen koristelun lisäksi PE-joulukuusen pitäisi ensin testata valonsäde on normaalia ja järjestetty; ja timantti merkkijono, helppo koukku aiheuttama hehkulamppu vika ei loista, layout olisi kiinnitettävä erityistä huomiota. Pe joulukuusi koristelu on valmis sen jälkeen, kun ehdotamme, että me ravistelemme varovasti koruja nähdä, että ne ovat lujasti koristeltu puussa.

Pe joulukuusi on tärkein joululahja, niin kauan kuin joulu koristeltu hyvää joulua ilmapiiri tuli esiin, joulukuusen koristeet ja monet PE Joulukuusi juuri mitä, miten koristella joulu Xiaobian antaa täällä esitellä täällä, ja me kiirehdymme kokeilla sitä nyt.


Quzhou Hanyin lahja alkuperäislaitosten
Lisää: No.35 Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kiina
Tel:0570-4016861
Sähköposti: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Viestinnän
Bookmark us today!