PVC-joulukuusi on kestävä ja kestävä

PVC-nahasta valmistettu joulukuusi, nimeltään PVC Christmas Tree

PVC nahka Materiaaliominaisuudet:

Itse asiassa se on eräänlainen vinyylipolymerointimateriaali, ja sen materiaali on eräänlainen ei-kiteinen materiaali. PVC-materiaaleja käytetään usein varsinaisten stabilointiaineiden, voiteluaineiden, lisäaineiden käsittelyaineiden, väriaineiden, vaikutustenestoaineiden ja muiden lisäaineiden käytössä. Siinä on etuja syttymätön, voimakas PVC-joulukuusen säänkestävyys ja erinomainen geometrinen vakaus. PVC: llä on voimakas vastustuskyky hapettimille, pelkistäville aineille ja hapolle. Se voi kuitenkin syövyttää väkevää rikkihappoa, väkevöityä typpihappoa, PVC-joulukuusia eikä myöskään koske kosketusta aromaattisten hiilivetyjen ja kloorattujen hiilivetyjen kanssa.

PVC nahkaominaisuudet Ominaisuudet:

Yleinen väri kirkas, korroosionkestävä, vahva ja kestävä, se on maailman suosikki, melko suosittu ja sitä käytetään myös laajasti komposiittimateriaalissa.

PVC-nahkamateriaali on erilainen, väri on upea; Ihon paksuus on yleensä 1-20 cm 0,07 - 2 mm; PVC-joulukuusesta riippuen asiakkaan tarpeista riippuen se voi tuottaa erilaisia vaihtuvia joulukuusia.

Polyvinyylikloridi, englanninkielinen lyhenne PVC (polyvinyylikloridi), on vinyylikloridimonomeeri (vinylkloridemonomeeri, lyhenne VCM) peroksidissa, atsoyhdisteessä ja niin edelleen initiaattorissa tai valon alla, lämpövaikutus polymerointireaktiomekanismi vapaiden radikaalien Polymeroidaan polymeeri. PVC-joulukuusen vinyylikloridipolymeerejä ja vinyylikloridikopolymeerejä kutsutaan vinyylikloridihartseiksi.

PVC on amorfinen rakenne valkoinen jauhe, pieni tuki, suhteellinen tiheys noin 1,4, lasi lämpötila 77 - 90 ℃, 170 ℃ alkoi hajota, heikko vakaus valon ja lämmön, 100 ℃ yläpuolella tai sen jälkeen pitkän Auringonvalon altistuminen, hajoaa ja tuottaa vetykloridia, PVC-joulukuusen ja automaattisen katalyyttisen hajoamisen, aiheuttaen värimuutoksia, PVC-joulukuusen fysikaaliset ja mekaaniset ominaisuudet vähenevät nopeasti, käytännön sovelluksissa on lisättävä stabilointiainetta lämmön ja valon stabiilisuuden parantamiseksi .

PVC Christmas Tree Tuotantoprosessi:

A. Lehtien tuotantoprosessi:

1. Asiakkaan pyynnöstä johdetaan piirtorista Iron Line (General 19-24 #), PVC-nahka-materiaali, kun piirustuskone puristaa mallia, yhdistelmästä tulee lehden tyyppi puolivalmiste;

2. Leikkaa leikkuulaudat pitkin kaistaleita (yleensä 5,4 metriä) ja leikkaa tietynlehtien pituudet tuotantovaatimusten mukaan (lehdet yleensä 8-40cm);

B. Johdon valmistusprosessi:

Tuotantoluettelon mukaan PVC-joulukuusi tuo esiin vastaavan langan (yleinen 5-14 #) ja sitten tuotantotilausten mukaan suoristuskoneen avulla tasoittava kone leikataan haluttuun kokoon (yleinen 8-70 cm)

C. Tie puu, sitoa puun alkuun prosessi:

1. Tuotannon tilausten mukaan johtanut leikata lanka, lehdet, puuvilla viiva, PVC Joulukuusi kautta sidontalaitteen sidottu juureen;

2. Tuotantoluettelon mukaan sidottiin oksat, teräsputki, puuvillanviiva puolivalmisteisiin puuhun sidottuun sitova puu koneeseen;

3. Tuotantoluettelon mukaan johtanut leikkaamaan viiran, lehdet, puuvillalanjan, sitomalla ylälaitteen sidottuna puun yläosaan;

D. Kokoonpano, pinoamisprosessi:

1. Tuotantoluettelon mukaan päätä puu, puun yläosa, sitten putken ydin, putken pistoke, PVC-joulukuusi ja lopuksi kokoon valmiiksi puuksi,

2. Pinoaminen niin pitkälle kuin mahdollista, jotta puun lehdet eivät vahvista muotoa, näyttävät kauniilta, on elinvoimaa; Älä kaada kasaan painetta yhteen, koska PVC-kantapaine muuttuu, jos kasanpaine yhdessä, pakkaukseen, puu ei näytä.

Pakkausprosessi:

Vaatimusten mukaan johti kartonkia, puolivalmisteista puuta, puunjalkaa, käsikirjaa ja sitten pakkaamista.

Joulukuusipakkauksissa on parasta valmistaa puoli- tai sivupakkauksia tässä tapauksessa suurimmalle asteikolle, jotta puun kaunis suorituskyky voidaan varmistaa; Henkilöstön pakkausvaatimuksissa ei voi puristaa puuta, tehdä se kevyesti, päällystää valmiin tuotteen, ylöspäin kirjautua, koodi kasaan siistiä, PVC joulupuu määrä jatkuvaa, helppoa pistettä.

PVC-joulukuusi, tämä joulukuusen kiilto on hyvä, kevyt, helppo kerätä, halpa, on hyvä joululahja. Jos käytät joitain koristeita, vaikutus on parempi ja ulkoasu näyttää paremmalta!

PVC-joulukuusi 265 juania, PVC on PVC, englanninkielinen lyhenne PVC (polyvinyylikloridi), on vinyylikloridimonomeeri (vinylkloridemonomeeri, lyhenne VCM) peroksidissa, atsovasta-initiaattorissa ja niin edelleen tai valon alla lämpöä Polymerointireaktiomekanismi polymeerin vapaaradikaalipolymeroinnilla. Vinyylikloridipolymeerejä ja vinyylikloridikopolymeerejä kutsutaan vinyylikloridihartseiksi. PVC-joulukuusen materiaali on eräänlainen ei-kiteinen materiaali. PVC-materiaaleja käytetään usein varsinaisten stabilointiaineiden, voiteluaineiden, lisäaineiden käsittelyaineiden, väriaineiden, vaikutustenestoaineiden ja muiden lisäaineiden käytössä. Siinä on etuja syttymätön, suuri lujuus, säänkestävyys ja erinomainen geometrinen stabiilisuus. PVC: llä on voimakas vastustuskyky hapettimille, pelkistäville aineille ja hapolle. Kuitenkin sitä voidaan syövyttää väkevällä rikkihapolla, väkevällä typpihapolla, eikä sitä myöskään sovelleta kosketukseen aromaattisten hiilivetyjen ja kloorattujen hiilivetyjen kanssa.


Quzhou Hanyin lahja alkuperäislaitosten
Lisää: No.35 Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kiina
Tel:0570-4016861
Sähköposti: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Viestinnän
Bookmark us today!