PVC-joulukuusi ei-palavillaPVC valkoisen jauheen amorfiselle rakenteelle, haarautumisaste on suhteellisen pieni, suhteellinen tiheys on 1,4 tai niin, lasittumislämpötila 77 - 90 ° C, 170 ° C tai niin alkoi hajota [1], stabiilisuus Valoa ja lämpöä heikosti, yli 100 ℃ tai Pitkäaikainen auringonvalon jälkeen se hajoaa ja tuottaa vetykloridia ja automaattinen katalyyttinen hajoaminen aiheuttaen värimuutoksia, fysikaaliset ja mekaaniset ominaisuudet vähenevät nopeasti, käytännön sovelluksissa on lisättävä stabilointiainetta, jolla parannetaan Lämmön ja valon stabiilius.

PVC: n molekyylipainon teollinen tuotanto on yleensä välillä 50 000 - 110 000, suurella polydispersiivisyydellä, molekyylipaino kasvaa polymerointilämpötilan alennuksella; Ei kiinteä sulamispiste, 80 ~ 85 ℃ alkoi pehmentää, 130 ℃ viskoosi tila, 160 ~ 180 ℃ alkoi muuttua viskoosi virtaus; Hyvät mekaaniset ominaisuudet, vetolujuus noin 60 MPa, iskulujuus 5 ~ 10 kJ / m2; Erinomaiset dielektriset ominaisuudet.

PVC oli maailman suurin tuotannon yleinen muovi, PVC Christmas Tree hakemus on erittäin laaja. Rakennusmateriaaleissa käytetään laajalti teollisuustuotteita, päivittäisiä tarvikkeita, lattian nahkaa, lattialaatat, keinotekoista nahkaa, putkia, lankoja ja kaapeleita, pakkauskalvoja, pulloja, vaahtomuoveja, sulkemateriaaleja, kuituja jne.

PVC on polyvinyylikloridia, englanniksi PVC (polyvinyylikloridi), vinyylikloridimonomeeri (vinyylikloridiemonomeeri, jota kutsutaan VCM: ksi) peroksidia, atsoyhdisteitä ja muuta initiaattoria; PVC-joulukuusi tai valossa, lämpö polymeroituu polymeroimalla vapaiden radikaalien polymerointia. Vinyylikloridihomopolymeeri ja vinyylikloridikopolymeeri, joita kutsutaan yhdessä vinyylikloridihartsiksi. Materiaali on ei-kiteinen materiaali. PVC-materiaaleja usein lisättyjen stabilisaattoreiden, voiteluaineiden, lisäaineiden käsittelyaineiden, väriaineiden, iskuaineiden ja muiden lisäaineiden tosiasiallisessa käytössä. Syttymättömyys, korkea lujuus, PVC-joulukuusen säänkestävyys ja erinomainen geometrinen vakaus. PVC: llä on voimakas vastustuskyky hapettimille, pelkistäville aineille ja vahvoille happoille. Kuitenkin se voi olla voimakkaasti hapettuvaa happoa, kuten väkevää rikkihappoa, väkevöityä typpihappo-korroosiota, eikä sitä sovelleta aromaattisiin hiilivetyihin, kloorattuja hiilivetyjä, jotka joutuvat kosketuksiin silloin

PVC-joulukuusi on tärkeä tavara amerikkalaiselle perheen joululle, sillä ei ole PVC-joulukuusi Joulua ei kutsuta jouluksi. Kiinassa ennen joulua PVC joulukuusen monet ihmiset on valmistettava PVC joulukuusi kohteita, haluamme alkuperäinen PVC joulukuusi menee metsässä nähdä puuta, mutta voit myös käyttää keinotekoinen PVC joulukuusi avata, yhteinen Keinotekoinen PVC-joulukuusi, on valmistettu PVC-materiaalista sulka lehtiä kääritty metalli stentti tehty pienempiä PVC-joulukuusen jotkut kiinnitetään puun leikattu pois pohjaan. Koko 5 cm korkealta sijoitettu koruompelupöydälle 200 cm: n kokoiseen järjestelypuulle. Viime vuosina suosittu "kuituoptinen PVC-joulukuusi", kunhan teho kytketään toiseen sävyyn.

Jos koristelet 6-jalkainen PVC-joulukuusi, PVC-joulukuusi tarvitset noin kuusi valojohdinta, joista jokaisella on 100 valoa, kukin valo oksista juurista yläosaan, sitten käännä takaisin ja kierrä oksat tekemään Se on vakaa. Mutta myös puussa roikkua joitakin omenoita, männynreput, solmio punainen silkki festivaali, Department of väri karkkia, makea aprikoosi, on ihana vauva ja muut lelut sekä pieni lahjapaketti. Valaistuksen keskimääräinen järjestely on piste, joka voidaan kerrostua PVC-joulukuusen ympärille tai päätyä ylös ja alas.

PVC joulukuusen koruja, jotka:

1, puu ylhäältä tähti: puu ylhäältä tähti asetetaan PVC-joulukuusen tähden, kuten PVC-joulukuusi kruunu, jossa puunpäällisen päällinen, kuluminen "kruunu" PVC-joulukuusi on varsin pieni Xianqi. PVC-joulukuusi Jotkut puun yläosasta voidaan myös ladata kevyiksi, vilkkuisiksi hyvin silmiinpistäviksi.

2, nukke: pukeutua upeaan PVC-puuhun puun oksilla, joka roikkuu kauniilla pienellä nukkeilla, anna lasten laittaa sen alas.

3, lumihiutaleet: vihreä PVC joulukuusi, joka on korostettu eri väreillä korujen jälkeen, tuntuu siltä kuin jotain vähemmän. Kyllä, se on valkoisia lumihiutaleita. Samalla voit ostaa suuren lumen katossa, joten voit nauttia lumesta huoneessasi.

4, kelloja: kelloja sekä syntymästä Kristuksen syntymästä (Vapahtaja tuli) ilon kello Bellin ilon merkityksestä, mutta myös bändin kelloja, jotta ihmiset voivat palata Jumalan Puoli ei katoa Sormuksen merkitys samalla ajaa demoneiden merkitystä.

5, omenat ja rubiini: omenat tai punainen jade, joka tunnetaan myös nimellä kugel-koriste, Aadam tuonut hedelmän alkuperäisen synnin, kuten edellisen hedelmän viisaus, ei ainoastaan symboloi hedelmää tuottaakseen hedelmällistä tai onnellista hedelmää, punaista Jadea Puu puutarhassa tuo iankaikkinen elämä, ja joskus myös symboloi ikuisesti.

6, joulun vihreä rengas: länsimaat Koristeet joulukoristeilla koristeet, yleensä vihreät lehdet tai rottinki (irtopähkinät, mäntypuikot jne.) Ja hopeametalli ja kultakellot punaisella nauhalla Päävärit vihreällä, Valkoinen, keltainen, punainen onnellisten juhlien puolesta, PVC Christmas Tree, joka lukee iloista joulua tai lyhennettynä x'mas.

PVC-joulukuusenkoristeita Edellä mainittujen tärkeimpien korujen lisäksi myös joulupallot, punaiset kultakuljetukset, lumi-pallot ja erilaiset värilliset nauhat ja niin edelleen. Nämä asiat helpottavat PVC-joulukuusen kauniimpaa, festivaalin ilmapiiri runsaammin.


Quzhou Hanyin lahja alkuperäislaitosten
Lisää: No.35 Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kiina
Tel:0570-4016861
Sähköposti: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Viestinnän
Bookmark us today!