Joulukuusi on tullut vilkkaimpia koristeena Christmissa


Joulukuusi on runsaasti kristillistä uskonnollista merkitystä, sitä voidaan edustaa: Paratiisin puu, Kristuksen ristin elämän puu, jos paavi "hiljaisella äänityksellä" mainitsee omat näkemyksensä elämä, tämä puu synnyttää 12 erilaista terapeuttista hedelmää joka kuukausi. Joulukuusenkoristeet ja pienet lahjat, enemmän juhlava lupaava merkitys.

alkuperä:

Joulukuusi oli luultavasti peräisin alkupuoliskolla suositusta uskonnollisesta draamasta, joka oli "Paradise Play", joulukuusi, joka järjestettiin Euroopan kirkossa tai kaupunkiaululla.

Tämä draama kertoo ihmisen alkuperäisen isovanhempien luomisesta paratiisissa, kunnes Jeesus Kristus syntyi Betlehemiin. On aina iso puu, jossa on omena ja paratiisin symboli lavalla.

Pian ihmiset alkoivat joulun tapana: roikkuivat lahjoja "paratiisipuissa" kotona ja valaisivat kynttilöitä juhlistamaan Jeesuksen Kristuksen syntymää palauttamaan ihmiskunnan paratiisi.

Moderni joulukuusi syntyi Saksasta, joulukuusi ja sitten vähitellen tuli suosittu maailmassa, yksi kuuluisimmista perinteistä joulun juhlia. Yleensä ihmiset laittaa ikivihreää kuin mäntyä taloon tai ulkona ympäri joulua ja koristele se joululampuilla ja värikkäillä koristeilla. Ja laita enkeli tai tähti puun päälle.

Joulukuusi on ikivihreä puu koristeltu kynttilällä ja koristeet. Yksi joulun tärkeimmistä elementeistä oli modernit joulukuuset Saksasta, joulukuusesta ja sitten vähitellen suosittu maailmassa, joka on yksi kuuluisimmista juhla-juhlallisuuksista.

Suuri osa saksalaisista muuttui Yhdysvaltoihin vuonna 1830. Nämä ihmiset ovat katolisia ja kristittyjä, useimmiten hajallaan New Yorkissa ja koko Englannissa. Heidän joulukuusi kiinnostivat paikallisten ihmisten huomion ja jäljitelmän, ja myöhemmin joulukuusi tuli suosittu amerikkalaisissa kirkoissa ja perheissä. Joulukuusi Joulukuusi on tullut vilkkaimmista ja ihastuttavimmista koristeluista, jotka ovat täynnä värikkäitä jouluja, mutta myös symboloi iloa ja toivoa ympäri maailmaa, varsinkin Euroopassa, Amerikassa ja Australiassa.

Joulukuun alkuperää on useita legendoja ja tarinoita. Jotkut Jumalan lähettilään legendat, jotka ovat inkarnoituneet pienenä poikana, kun köyhä perhe on viihdyttänyt, joulukuusi laittoi haaran maahan, joulukuusi on täynnä lahjoja ja jotkut sanovat, että joulukuusi on Neitsyt Marian suojassa lunta puu. Itse asiassa joulukuusi täyttää nämä ehdot: havupuut, ikivihreä, joulukuusi keskellä Eurooppaa on jakelu, puun muoto kolmikulmaiseksi. Puut, jotka täyttävät nämä olosuhteet, voidaan todella käyttää "joulukuusina".


Quzhou Hanyin lahja alkuperäislaitosten
Lisää: No.35 Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kiina
Tel:0570-4016861
Sähköposti: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Viestinnän
Bookmark us today!