Joulukuusi syntyi Saksassa

Joulukuusi on erittäin rikas uskonnollinen uskonnollinen merkitys, se voi edustaa: puun puutarhassa, puun elämän ristiinnaulitsemisessa, Joulun apostoleissa jumalissa mainitussa "hiljaisessa tietueessa" nähdään elämän puu, joulukuusi Joka kuukausi synnytti kaksitoista hedelmää, joilla oli terapeuttinen vaikutus. Joulukuusenkoristeita ja pieniä lahjoja, enemmän juhlava lupaava merkitys.

alkuperä:

Joulukuusi luultavasti johtuu varhaisen keskiajan uskonnollisesta draamasta - "paratiisista", joka järjestetään Euroopan väliaikaisessa kappelissa tai kaupunkitaulussa.

Tämä draama kertoo ihmiskunnan tarinan "isovanhempien luomisesta paratiisissa", kunnes "Jeesus Kristus syntyi kylmässä". Joulukuusi Juhlapuvulla on aina puu, joka riippuu omena, paratiisipuiden symboli.

Pian ihmiset alkoivat joulun tapana: kotona "paratiisipuu" roikkuvat lahjat, mutta myös osoittaa kynttilän juhlimaan Jeesuksen Kristuksen syntymää ihmisen parantumiseen.

Modernit joulukuuset alkavat Saksasta ja myöhemmin vähitellen suosittuja maailmassa, kun joulu juhlia yksi kuuluisimmista perinteistä. Usein ihmiset jouluna ennen ja jälkeen ikivihreä kasvi, kuten mäntysi taloon tai ulkona, joulukuusi ja koristeltu jouluvalot ja värit koristeet. Ja laita enkeli tai tähti puun päälle.

Joulukuusi on ikivihreä puu, jossa on kynttilöitä ja koristeita, jotka koristelevat kuusen tai mäntyn osana joulun juhlaa. Moderni joulukuusi on peräisin Saksasta. 24. joulukuuta saksalaiset järjestivät kotona kuusen (Edenin puutarhan puu) ja panivat sen keksejä symbolisesti pyhäkköön (kristillisen sovituksen merkki). Moderni käyttö kaikenlaisten evästeiden sijasta pyhä evästeet, mutta myös usein lisätä symboli Kristuksen kynttilöitä. Lisäksi sisustuksessa on jouluportaat, joulukuusi on puinen kolmiorakenne, monia pieniä ruudukko sijoittaa Kristuksen patsas, torni koristeltu ikivihreillä oksilla ja lehdillä, kynttilöillä ja tähdellä. 1500-luvulla joulutornit ja Eden-puut yhdistettiin joulukuusiin.


Quzhou Hanyin lahja alkuperäislaitosten
Lisää: No.35 Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kiina
Tel:0570-4016861
Sähköposti: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Viestinnän
Bookmark us today!